Retur

RETURNERNING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Husk at gemme din portokvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Ved returnering bedes du vedlægge kvittering (eller kopi af denne). Varerne skal sendes i forsvarlig indpakning til vores postadresse:

WAW Living
Monica Zetterlunds vej 27 , 2 tv
2450 København SV.

OMBYTNING AF VARE
Ønsker du at ombytte din vare til et andet produkt, skal du returnere varen som beskrevet ovenfor og herefter foretage et almindelig køb af andet produkt du ønsker i stedet.

RETURNERING AF GAVER
Har du modtaget en gave, købt hos os og ønsker at returnere den, kan vi, (hvis der på varen er påsat byttemærke fra WAW Living) bytte den til en anden vare eller tilgodebevis. Porto begge veje er for egen regning. Ønsker du ombytning/tilgodebevis bedes du kontakte kundeservice:


Mail: info@wawliving.dk

Ønsker du pengene retur (udbetaling) skal du fremvise en kvittering på at du har fået overdraget varen. Hvis ikke tilbagebetaler vi kun til det kreditkort som er blevet brugt ved købet.