Om Os

Velkommen til WAW Living - Mit lille univers & til dig der elsker hverdagsluksus

Tak fordi du har fundet vej til mit lille univers, jeg håber på at inspirerer dig og at du kan finde noget til dig selv eller en du holder af.

Corona blev omdrejningspunktet for WAW LIVING og starten på mit webshopeventyr. Under min barsel og "corona krisen" skabte jeg WAW Living som er et farverigt univers der tilbyder lækre produkter inden for bolig & livsstil. Jeg udvælger nøje de forskellige brands og shoppen er fyldt med ting som jeg selv er vild med. Shoppen byder bl.a. på lækre håndsprit som både dufter,  plejer og blødgøre din hud, Puritx Hand Sanitiser er kun et af vores lækre brands i vores livsstilskategori. Under vores boligkategori finder du skønne produkter til hjemmet og noget for enhver smag. 

Shoppen udvikles løbende og jeg forsøger altid så hurtig som muligt at få nye varer på shoppen.

Hos WAW Living stræber jeg efter at give dig den bedste købsoplevelse, hver eneste gang du besøger mit online univers. Her kan du gå på opdagelse, lade dig inspirere, overraske, friste og få leveret til din hoveddør eller pakkeshop få dage senere – nemt, hurtigt, og sikkert hver eneste gang. Giv dig selv en lækker hverdagsgave fra en af vores livsstilsprodukter på wawliving.dk 
- Jeg glæder mig til at pakke din ordre og få den sendt afsted fra vores lager. God shoppe lyst!
Endnu engang tak - for at kigge forbi. <3 

Kh Pernille