Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshoppen www.wawliving.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

www.wawliving.dk er ejet af: 
WAW Living / Pernille Weiss Ahrenst 
Monica Zetterlunds Vej 27, 2 tv 
2450 København SV
CVR: 41737387

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.10.2020

KØB HOS WAWLIVING.DK 

Du vil efter at have indtastet dine oplysninger og gennemført købet modtage en ordrebekræfte fra
wawliving.dk, der bekræfter at vi har modtaget dine ordre. Tjek eventuelt SPAM-filter skulle du
ikke have modtaget den i din indbakke – ellers kontakt os på info@wawliving.dk.

KUNDESERVICE 

Hos wawliving.dk vil vi gøre alt for at være behjælpelige i enhver situation. Kan vi ikke indfri dine ønsker med det samme, vil vi undersøge sagen og vende tilbage med en løsning hurtigst muligt. Husk altid at oplyse dit fakturanummer eller dit e-ordrenummer, så vi hurtigt kan finde frem
til din ordre. Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på her eller har du kommentarer, I det hele taget er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice;

Mail: info@wawliving.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/

såfremt betingelserne herfor er opfyldt 

BETALING 

Hos wawliving.dk kan du betale med følgende betalingskort;
Dankort 

VISA/Dankort 
EURO/MASTERCARD 
Maestro
AMEX
Paypal
Mobilepay
Anyday


Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager og op til 14 dage efter. Alle priser hos wawliving.dk er angivet i Danske kroner og er inklusiv 25 % moms. For info vedr. momsfrit køb til et ikke-EU land. Se afsnittet med Told og moms. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende, og prisen ændres herefter IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

SIKKERHED 

Sikkerheden hos wawliving.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken wawliving.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, det udveksles ved køb. Hos wawliving.dk er dine kontaktoplysninger
100 % fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

TOLD OG MOMS 

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da
varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger. Varer, som sendes fra wawliving.dk kan ikke sendes som gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.

FORSENDELSE

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager den kontakt venligst kundeservice, gerne indenfor 24 timer, og returner varen til os efterfølgende. Du vil modtage varen senest 5 hverdage efter bestilling. Såfremt du skal bruge din pakke hurtigere, så ring til os også ser vi, hvad vi kan gøre.

 

Kundeservice:

Mail: info@wawliving.dk

wawliving.dk pakker altid omhyggeligt varerne ind og alle pakker sendes som en forsikret erhvervspakke.
Hvis du ønsker din vare skal sendes og indpakkes som gave, kan du give os besked i kommentarfeltet under bestilling.

LEVERINGSTID 

Vi bestræber os altid på en hurtig levering. Det betyder at alle ordrer som udgangspunkt afsendes i løbet af 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der dog påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser, kontakt wawliving.dk

Kundeservice:  
Mail: info@wawliving.dk

I tilfælde af meget forsinkede varer (mere end 5 dage), eller udeblevne leverancer, bedes du kontakte os så vi sammen kan finde en løsning. Vær opmærksom på, at leverancer til vise dele af landet (primært småøer) kan tage op til 3 døgn.
Varer til de fleste øvrige EU-lande og uden for EU vil blive sendt med FedEx og levering kan vare op til 5 dage.

PORTO I DANMARK 

Vi leverer altid med fri fragt til nærmeste pakkeshop ved ordre over 399 DDK. i Danmark. Typisk varierer fragtpriserne ellers mellem 40-150 kr. alt efter valg af fragtselskab og leveringsmetode. Du vil altid blive præsenteret for den eksakte pris ved valg af leveringsmetode i købsforløbet. 

Vi sender varer med følgende fragtleverandører:

- Postnord
- DAO
- GLS

 

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Alle forsendelser til udlandet sendes som en forsikret erhvervsport pakke. Dette betyder, at pakken ikke kan sendes som gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told. Almindelig service i Europa tager ca. 4-5 hverdage. Almindelig service uden for Europa tager ca. 5-7 hverdage.

PORTO PÅ LEVERING TIL SKANDINAVIEN 

Følgende portopriser er gældende for levering til udlandet. Portoen bliver automatisk pålagt dine køb.

Norge og Sverige 120 Dkr.

HAR DU MODTAGET EN FORKERT VARE 

Vi bestræber os selvfølgelig på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt os da venligst på;

Mail: info@wawliving.dk

Vi vil herefter sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Ved al henvendelse oplys venligst;

Navn 
Adresse 
Ordre nummer

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Ved spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til info@wawliving.dk, men benytte standardfortrydelsesformularen, som er vedlagt i din pakke. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

OMBYTNING AF VARE 

Ønsker du at ombytte din vare til et andet produkt, skal du returnere varen som beskrevet ovenfor og herefter foretage et almindelig køb af andet produkt du ønsker i stedet.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

WAW Living 
Monica Zetterlunds vej 27, 2. tv 
2450 København SV.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
(Indsæt denne sætning, hvis det er muligt at aflevere varen på jeres adresse:)
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (Tilføj eventuelt.: … mod forudgående aftale.)

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

WAW Living, Monica Zetterlunds vej  27, 2. tv, 2450 København SV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos WAW Living og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på wawliving.dk er WAW Living - CVR: 41737387 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
Som registreret hos WAW Living, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@wawliving.dk